Saturday, February 13, 2016

Kegilaan

Hi guys , esok aku dah kena balik pilah . Jadi macam biasa sebelum balik , kasi update satu entry la. Banyak benda yang nak kena settle , speaking test lagi , test beratur . Okay, relax.Everything will be fine ya. Okay anyway , petang tadi waktu kemas baju , almari , aku terjumpa kotak yang ada lipstick. I mean lipsticksss . Banyak la juga. Aku tak tahu bila masa aku kumpul benda ni . So anyway , ni semua sebab nafsu nak beli sebab warna lawa . Tapi warna dia tak sesuai pun dekat aku . Aku tak tahu . Daripada kecil aku suka kumpul lipstick . Tapi sangat jarang nak pakai . Aku suka kumpul . Kumpul . Sampai expired . Lepas tu sayang nak buanggg . sob sob sob . Sedih kot . 


Uuuu, banyaknya lipstick  warna lawa-lawa 


Okay nak beli satuuuuuuuuuuuuuu . 


Dah beli satuuuuuuuuuu



Ala , tapi warna dia tak sesuai , Takpe , simpan dulu k lipstick ni.

Selepas 2 tahun :


Eh , ada apa dalam kotakk iniiii ?  


Ahaks , ada lipstick laaaaaaaa.


Tapi dah expired .NICE 




OKAY . mcm tu la kisah aku .Ingat !. Beli bila perlu .Jangan ikut nafsu ye guys . Nanti tak terguna semua . Dan2 pulak makeup kan . Sangat cepat expired .

Okay, Assalamualaikum:) 









No comments: